mandag 28. juni 2010

Off da...

Min kjære svigerinne spurte meg akkurat om hva bloggen min het. Slet litt med å huske navnet, sikkert fordi jeg ikke har vært her inne siden i november 2008(!).

Ok, men jeg klarte i det minste å komme meg inn, og da er det vel bare å sette i gang igjen!!
Tror ikke at jeg kommer til å klare å følge så veldig bra opp, men jeg lever i håpet!

Rundt 1. mai flyttet vi inn i nytt (gammelt) hus. Kjøpte et hus som ligger litt nærmere mine foreldre og vennekrets. Føler at det er lettere å ha kontakt med andre nå som det ikke er så langt å kjøre for å kunne treffes. Tror vi har hatt mer besøk på en måned enn det vi har hatt på 6 måneder der vi bodde før.

Spennende prosjekt. Huset ble bygd i 1956 og er et gammelt hus!! Da vi kjøpte det visste vi at det ville være en del som måtte gjøres, men alt var slike ting som vi kunne gjøre etter hvert. Kledningen burde byttes om ca. 5 år, samme med takhellene. Soverommene og stuene er nyoppussede så de er greie.

I hagen vil jeg fjerne en del busker for å kunne utnytte hagen litt bedre. Enkel sak! Litt saging og litt gift og sånn:)

Det verste var liksom kjøkkenet. Det var et fælt kjøkken som ikke så ut. Mellom komfyren og resten av skapene var det mellomrom på 10 cm på hver side.
Så vi kjøpte nytt kjøkken og tenkte at det og rydding i hagen ville være det eneste som vi måtte gjøre i nærmeste fremtid.

Jada....sånn gikk det ikke. Plutselig begynte vannet å renne sent ned i sluken...så ble badet oversvømt....joda, endte med at vi har nå rasert hele kjellergolvet og fått inn nye rør. Alle de gamle var veeeldig ødelagt!! Så vi har et halvferdig kjøkken, oppgravd kjeller og en hage som ikke ser ut!!

Jaja, med godt mot forsetter vi arbeidet:) Ser jo at ting vil bli veldig bra når vi bare får fullført ting:)


Ellers er ting slik som det pleier i livene våre. Legger med et bilde av et (nesten) nabohus! Da vi bodde i Sveio brant kommunehuset ned. Det var jo bare 100 m fra huset vårt i luftlinje. Så det va jo alt det dreide seg om for ungene. Lekene ble ikke ødelagt! De brant opp!! Så flyttet vi bort fra ruinene i Sveio.

28. mai i år brant Kopervik kjerke. Bygget står forsatt, men er ikke brukende til noe. Så na har lekene som blir ødelagt begynt å brenne igjen også!!

Tenker at dette bør bli vår endelige plass å bo. Kan ikke risikere at vi flyttet til en annen plass og en skole eller noe slikt begynner å brenne!


Jaja, nå har værtfall alle ettermiddagsturene vi har med ungene et mål.
- Den nedbrente kirken i Kopervik som ligger bare 200 meter lenger ned i gata!

3 kommentarer:

Anne Elise sa...

Sånn kan det gå!!
Vi satser jo på å kunne hjelpe litt til, så da blir det bra, skal du se. Om det tar litt tid akkurat nå, så vil det komm seg, det er jeg sikekr på!!

......å så vant Brasil!!!!!!

Hanne sa...

jammen, dette va naa paa tide! HAr ikke oppdatert jeg heller paa ei stund da, men haaper at det blir noen nye bilder og info oppe naa som det er sommer og god tid:) Dvs...hvis jeg klarer aa holde meg inne lenge nok:)

Fru Keilegavlen sa...

Så kjekt med nytt hus!! Litt stress med alt de må ordne på, men deilig når det er ferdig. Lykke til!