lørdag 8. november 2008

November

Oki, jeg vet. Forsatt litt lenge siden sist, men oppdaterer igjen nå. Er jo ikke så gale d? Ca en måned? Fra forrige gang har det vel egentlig ikke skjedd så veldig mye. Bare noen sånne småting.
På jobb har jeg nå blitt brakkedame:) Jobber i brakker. Men det er egentlig ikke så gale. På et kontor med 8 damer må det jo se bra ut:) Hehe, mye fint på veggene, fine møbler og faktisk bedre bordplass enn det vi noen gang har hatt:)

Ellers er vi mye ute og leker for tiden (da er jeg hjemme med familien). endelig fått meg regntøy så da er det litt kjekkere å sitte i sanden med de små!

Hver søndag er vi ute og går tur på en ny plass. Ryvarden er jo kjempe fint. Det er sjelden vi kommer oss helt ut til fyrtårnet, det er jo så mye å leke med på veien:) Vi har plukket blader som vi har laminert og hengt på veggen hjemme, og det har vært så UTROLIG mange sølepytter:)

Tenkte at denne gangen skal jeg legge inn noen bilder som viser oss som vi er nå.
Her laget vi boller. Tror det var mer deig inni magene til guttene enn det var på brettet:)

Fredrick Santiago nærmer seg 2 år med stormskritt. Han snakker veldig mye (ikke noe vi forstår), men nå har det begynt å komme ord som vi bruker hele tiden. Flaske, hive (kaste), unnskyld og takk:) Er litt stolt da:) Han er veldig ryddig av seg og skal alltid vaske. Finner han et håndkle skal han helst vaske hele golvet med det:)

Nicolay har blitt mer og mer voksen. Når han er snille gutt :) så får han se lit på TV, noe han elsker. I barnehagen har han fått seg en bestevenn som han stadig snakker om. De har også lekt litt på fritiden.

Radar, vovven, må være den villeste hunden i verden:) Men også den snilleste. Han leker med ungene og kosr seg. Aller helst vil han sove på rommet til Nicolay, men dessverre går det litt hardt utover lekene inne på rommet.

Det siste bilde jeg legger ut i dag er et som jeg tok or en times tid siden. Guttene får alltid kose seg litt ekstra med badingen på lørdagen. Jeg byttet til varmere vann 4 ganger før de endelig bestemte seg for at de var rene nok til å komme utav:)

5 kommentarer:

Marthe sa...

Åå, så koslig innlegg:) Å masse koslige bilder. Såg godt ut med boller. Trur kanskje me får laga det ein dag. Ellers må eg barra sei at det bildet av di når di bade va barra heilt herligt:D Huske koss det va når eg bada i stamp sjøl. Konne kje bli kjekkare. Hilsa te Anders og de to små:) Barra te å stikka innom om dokke sko finna på å ta ein tur nordøve. Savne dokke.

Hanne sa...

AA, saa deilige guttane e! Kjekt aa hoerra atte daakke har de bra!

Ragnhild sa...

oooh boller :D

Herlige guttar!!!

Fru Keilegavlen sa...

Herlege gutar du har!! Gratulera som tante igjen!! :) Ynskjer deg og dine ei flott veke!

Hanne sa...

hei du, kati ska du oppdatera for oss da?